Homeopathie

Klassieke homeopathie is een elegante natuurlijke geneeswijze. Graag behandelen wij mensen op homeopathische wijze om het lichaam zelf het vermogen te geven op een natuurlijke manier weer in balans te komen. Er wordt gekeken naar de gehele persoon, ieder persoon heeft dus zijn eigen homeopathische geneeswijze en voor ieder persoon zijn er dus andere homeopathische middelen nodig.

Wat houdt homeopathie precies in?
Homeopathie is een oude geneeswijze die tweehonderd jaar geleden is ontwikkeld door Samuel Hahnemann, een Duitse arts en scheikundige. Homeopathie is beschikbaar voor iedereen, ongeacht leeftijd en klachten. Heeft u een kind met bijvoorbeeld slaapproblemen, of een tiener met hoofdpijnen? Of heeft u zelf last van zowel lichamelijke als psychische klachten, zoals chronische moeheid of terugkerende pijnklachten? Homeopathie kan de oplossing zijn voor al deze en nog veel meer gezondheidsproblemen.

Om uit te zoeken welke natuurlijke genezingsmiddelen het beste bij uw klachten en uzelf als persoon passen, vinden er consulten in gespreksvorm plaats. Afhankelijk van de duur van de klachten kan de weg naar gezondheid korter of langer zijn: acute klachten kunnen snel genezen, chronische klachten kunnen meer tijd nodig hebben.

Klik op de afbeelding hiernaast om meer over Venema Homeopathie te lezen.