Onze winkel

Vitaal Gorinchem is een homeopathische drogisterij, wat inhoudt dat u bij ons in de winkel terecht kunt voor verschillende homeopathische middelen op het gebied van natuurgeneeskunde. Ook voor andere natuurproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verkopen onder andere middelen voor persoonlijke verzorging, vitamines en supplementen, en voedingsmiddelen. Of u nu op zoek bent naar biologische thee of koffie of een spier- en gewichtsbalsem, wij hebben het in huis.

Weet u niet welke middelen precies bij u en uw eventuele gezondheidsklachten passen? Onze werknemers adviseren u graag. Kom eens langs bij ons in de winkel: onze specialisten zullen u de wereld van homeopathische middelen laten zien.

In onderstaande foto’s kunt u zien hoe onze winkel er van binnen uitziet, en kunt u een kijkje nemen wat wij allemaal in ons uitgebreide assortiment aan natuurlijke middelen aanbieden.

Bent u benieuwd naar onze praktijk en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Klik dan hier voor de website van onze praktijk.